Μονοκαρυα Ευβοιασ / Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ... / Στην εύβοια έχουν εκκενωθεί μέσω του «112» δεκάδες οικισμοί ενώ στην περιοχή επιχειρούν 475 ακολούθησε και νέο μήνυμα για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά.

Μονοκαρυα Ευβοιασ / Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ... / Στην εύβοια έχουν εκκενωθεί μέσω του «112» δεκάδες οικισμοί ενώ στην περιοχή επιχειρούν 475 ακολούθησε και νέο μήνυμα για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά.. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους. Εφιαλτική ήταν η νύχτα στην εύβοια με το πύρινο μέτωπο να μαίνεται σε ροβιές, μουρτιά, κεχριές και λίμνη, όπου πραγματοποιήθηκε απομάκρυνση των πολιτών με πλωτά μέσα, ενώ στις φλόγες. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η τεράστια πυρκαγιά στη βόρεια εύβοια. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία.

«αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά ευβοίας εκκενώστε τώρα προς ιστιαία. «λύγισε» στον αέρα δημοσιογράφος της ερτ από το μέγεθος της καταστροφής. Μονοκαρυά, στην κοιλάδα που σχηματίζει ο πόταμος ξηριάς βρίσκετε η μονοκαρυά, ανατολικά του βουνού μεγαλόχαρη με υψόμετρο 491 μέτρα. Ανεξέλεγκτη η φωτιά, διαδοχικές εκκενώσεις οικισμών όλο και πιο κοντά στην ιστιαία. Εικόνες αποκάλυψης εκτυλίσσονται στη βόρεια εύβοια, καθώς η φωτιά περικυκλώνει χωριά σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται στην περιοχή βασιλικά ευβοίας ένα πλωτό σκάφος του λιμενικού, ένα.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ...
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ... from www.musiccorner.gr
Ανεξέλεγκτη η φωτιά, διαδοχικές εκκενώσεις οικισμών όλο και πιο κοντά στην ιστιαία. «αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά ευβοίας εκκενώστε τώρα προς ιστιαία. Ειδικότερα, ενημέρωσε πως η πυρκαγιά έχει δημιουργήσει δύο μέτωπα. Στην εύβοια έχουν εκκενωθεί μέσω του «112» δεκάδες οικισμοί ενώ στην περιοχή επιχειρούν 475 ακολούθησε και νέο μήνυμα για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά. Δραματική παραμένει η κατάσταση στην εύβοια καθώς ο πύρινος δράκος καταπίνει αδηφάγα τις πράσινες πανέμορφες εκτάσεις με την παρθένα βλάστηση αφήνοντας στο πέρασμά του καταστροφές. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Η μονοκαρυά 44 η κάτω μονοκαρυά 160. Αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά #ευβοίας εκκενώστε τώρα προς μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω.

Στην εύβοια έχουν εκκενωθεί μέσω του «112» δεκάδες οικισμοί ενώ στην περιοχή επιχειρούν 475 ακολούθησε και νέο μήνυμα για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά.

Δύσκολες είναι οι στιγμές στην εύβοια στα χωριά μονοκαρυά, βουτάς, βασιλικά, ψαροπούλι, που δοκιμάζονται αυτή την ώρα και αναμένεται να δοθεί σφοδρή μάχη κατοίκων, εθελοντών και. Για να δεις το βίντεο. Στην εύβοια έχουν εκκενωθεί μέσω του «112» δεκάδες οικισμοί ενώ στην περιοχή επιχειρούν 475 ακολούθησε και νέο μήνυμα για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά. Εικόνες αποκάλυψης εκτυλίσσονται στη βόρεια εύβοια, καθώς η φωτιά περικυκλώνει χωριά σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται στην περιοχή βασιλικά ευβοίας ένα πλωτό σκάφος του λιμενικού, ένα. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους. Εφιαλτική ήταν η νύχτα στην εύβοια με το πύρινο μέτωπο να μαίνεται σε ροβιές, μουρτιά, κεχριές και λίμνη, όπου πραγματοποιήθηκε απομάκρυνση των πολιτών με πλωτά μέσα, ενώ στις φλόγες. «λύγισε» στον αέρα δημοσιογράφος της ερτ από το μέγεθος της καταστροφής. Το πύρινο μέτωπο στην εύβοια έχει φουντώσει, όπως φαίνεται και στις εικόνες που μετέδωσε από το σημείο το συνεργείο του star. Αυτή την ώρα το μέτωπο που κινείται προς τη νότια πλευρά είναι έξω από τα χωριά χωρίς να απειλεί άμεσα κατοικημένες περιοχές. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς ιστιαία και αιδηψό. Την ίδια ώρα, κρίσιμη παραμένει η κατάσταση λόγω της πυρκαγιάς στην εύβοια. Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που μετέδωσε το open στις οποίες φαίνονται οι καπνοί της μεγάλης πυρκαγιάς που κατακαίει την εύβοια να «καταπίνουν» το χωριό βούτας. «αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά ευβοίας εκκενώστε τώρα προς ιστιαία.

Συνεχείς εντολές για εκκενώσεις οικισμών ενώ το πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς ιστιαία. «αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά ευβοίας εκκενώστε τώρα προς ιστιαία. Εικόνες αποκάλυψης εκτυλίσσονται στη βόρεια εύβοια, καθώς η φωτιά περικυκλώνει χωριά σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται στην περιοχή βασιλικά ευβοίας ένα πλωτό σκάφος του λιμενικού, ένα. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Η μονοκαρυά 44 η κάτω μονοκαρυά 160.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ...
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ... from www.musiccorner.gr
Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που μετέδωσε το open στις οποίες φαίνονται οι καπνοί της μεγάλης πυρκαγιάς που κατακαίει την εύβοια να «καταπίνουν» το χωριό βούτας. Μήνυμα στάλθηκε και σε όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα. Εικόνες αποκάλυψης εκτυλίσσονται στη βόρεια εύβοια, καθώς η φωτιά περικυκλώνει χωριά σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται στην περιοχή βασιλικά ευβοίας ένα πλωτό σκάφος του λιμενικού, ένα. Αυτή την ώρα το μέτωπο που κινείται προς τη νότια πλευρά είναι έξω από τα χωριά χωρίς να απειλεί άμεσα κατοικημένες περιοχές. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους. Μονοκαρυά, στην κοιλάδα που σχηματίζει ο πόταμος ξηριάς βρίσκετε η μονοκαρυά, ανατολικά του βουνού μεγαλόχαρη με υψόμετρο 491 μέτρα. Συνεχείς είναι από το πρωί σήμερα οι εκκλήσεις κατοίκων και. Δύσκολες είναι οι στιγμές στην εύβοια στα χωριά μονοκαρυά, βουτάς, βασιλικά, ψαροπούλι, που δοκιμάζονται αυτή την ώρα και αναμένεται να δοθεί σφοδρή μάχη κατοίκων, εθελοντών και.

Συνεχείς είναι από το πρωί σήμερα οι εκκλήσεις κατοίκων και.

Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους. Μονοκαρυά, οικισμός (υψόμ.180 μ.) του νομού εύβοιας. Μαίνεται η φωτιά στη βόρεια εύβοια. Στο μεταξύ, η δημοτική αρχή να προσπαθεί να δημιουργήσει ζώνες προστασίας γύρω από τα χωριά ελληνικό, αβγάρια, γαλατσώνα και μονοκαρυά. Την ίδια ώρα, κρίσιμη παραμένει η κατάσταση λόγω της πυρκαγιάς στην εύβοια. Εφιαλτική ήταν η νύχτα στην εύβοια με το πύρινο μέτωπο να μαίνεται σε ροβιές, μουρτιά, κεχριές και λίμνη, όπου πραγματοποιήθηκε απομάκρυνση των πολιτών με πλωτά μέσα, ενώ στις φλόγες. Συνεχείς εντολές για εκκενώσεις οικισμών ενώ το πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς ιστιαία. Μονοκαρυά, στην κοιλάδα που σχηματίζει ο πόταμος ξηριάς βρίσκετε η μονοκαρυά, ανατολικά του βουνού μεγαλόχαρη με υψόμετρο 491 μέτρα. Ειδικότερα, ενημέρωσε πως η πυρκαγιά έχει δημιουργήσει δύο μέτωπα. Μήνυμα στάλθηκε και σε όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα. Συνεχείς είναι από το πρωί σήμερα οι εκκλήσεις κατοίκων και.

Εύβοια από νωρίς το απόγευμα επιχειρούν συνολικά 9 εναέρια μέσα, πλέον είναι πολύ αργά για να ελεγχθεί το μέτωπο. Βρες επιχειρήσεις και επαγγελματίες στη μονοκαρυά ευβοίας και για κάθε μία θα βρεις: Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Εικόνες αποκάλυψης εκτυλίσσονται στη βόρεια εύβοια, καθώς η φωτιά περικυκλώνει χωριά σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται στην περιοχή βασιλικά ευβοίας ένα πλωτό σκάφος του λιμενικού, ένα. Το πύρινο μέτωπο στην εύβοια έχει φουντώσει, όπως φαίνεται και στις εικόνες που μετέδωσε από το σημείο το συνεργείο του star.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ...
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ... from www.musiccorner.gr
Αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά #ευβοίας εκκενώστε τώρα προς μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η τεράστια πυρκαγιά στη βόρεια εύβοια. Αυτή την ώρα το μέτωπο που κινείται προς τη νότια πλευρά είναι έξω από τα χωριά χωρίς να απειλεί άμεσα κατοικημένες περιοχές. Στην εύβοια έχουν εκκενωθεί μέσω του «112» δεκάδες οικισμοί ενώ στην περιοχή επιχειρούν 475 ακολούθησε και νέο μήνυμα για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς ιστιαία και αιδηψό. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Δραματική παραμένει η κατάσταση στην εύβοια καθώς ο πύρινος δράκος καταπίνει αδηφάγα τις πράσινες πανέμορφες εκτάσεις με την παρθένα βλάστηση αφήνοντας στο πέρασμά του καταστροφές. Μήνυμα στάλθηκε και σε όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα.

Το πύρινο μέτωπο στην εύβοια έχει φουντώσει, όπως φαίνεται και στις εικόνες που μετέδωσε από το σημείο το συνεργείο του star.

Εύβοια από νωρίς το απόγευμα επιχειρούν συνολικά 9 εναέρια μέσα, πλέον είναι πολύ αργά για να ελεγχθεί το μέτωπο. Για να δεις το βίντεο. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η τεράστια πυρκαγιά στη βόρεια εύβοια. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς ιστιαία και αιδηψό. Μονοκαρυά, οικισμός (υψόμ.180 μ.) του νομού εύβοιας. Η μονοκαρυά 44 η κάτω μονοκαρυά 160. «αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά ευβοίας εκκενώστε τώρα προς ιστιαία. Στο μεταξύ, η δημοτική αρχή να προσπαθεί να δημιουργήσει ζώνες προστασίας γύρω από τα χωριά ελληνικό, αβγάρια, γαλατσώνα και μονοκαρυά. Στην εύβοια έχουν εκκενωθεί μέσω του «112» δεκάδες οικισμοί ενώ στην περιοχή επιχειρούν 475 ακολούθησε και νέο μήνυμα για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Την ίδια ώρα, κρίσιμη παραμένει η κατάσταση λόγω της πυρκαγιάς στην εύβοια. Εικόνες αποκάλυψης εκτυλίσσονται στη βόρεια εύβοια, καθώς η φωτιά περικυκλώνει χωριά σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται στην περιοχή βασιλικά ευβοίας ένα πλωτό σκάφος του λιμενικού, ένα.

Posting Komentar

0 Komentar